Dagligvare

Laser

Mange av våre produkter er tilgjengelig i dagligvarekjedene, men det er opp til hver enkelt butikk om de ønsker å ta inn produktene.

Vi ligger i det såkalte «frivillige sortimentet» som dessverre kan føre til at det er tomt for våre produkter i frysedisken.

Vi merker stor pågang på vår kundeservice med spørsmål om hvor forbrukeren kan få kjøpt produktene våre. Til tross for dette har Klæbu Håndbakeri opparbeidet seg en markedsandel på 12% og er det største norske bakeriet innen fryste glutenfrie brødprodukter.


Bunnprisbutikker kan bestille våre varer fra SuperGross AS. De leverer til alle landets Bunnprisbutikker og har samtlige av våre dagligvareprodukter på lager. De kan nås på tlf. 92094909 og epost ordre@supergross.no


Coop, Rema og Norgesgruppen sine butikker, Meny, Spar og Joker, får våre varer levert av Spesialgrossisten. De har avdelinger over hele Norge og bestillinger sendes til den lokale grossisten. Oversikt over disse finnes på Spesialgrossisten sine hjemmesider www.godtlokalt.no/kontakt/


Kjøpmenn eller grossister som savner våre produkter eller ønsker mer info kan kontakte vår kundeservice på tlf. 4549 7777 eller benytt vårt kontaktskjema.

Alternativ tekst til bilde
I full sving med produksjonen...

Siste nyheter

Utvidede åpningstider i utsalget nå før jul!

God jul og velkommen.

Kampanje! 30% på våre produkter hos Coop OBS! Bergen

Gjelder til og med lørdag 1. mai

Norgesferie?

Finn nærmeste butikk med vår nye app!

Utsalget er åpent hver torsdag fra kl 14-17:30

I tillegg til det faste utvalget har vi i dag nystekte pizzasnurrer og ostasnacks. Husk munnbind og 2 meters avstand i utsalget :)