Utsalgssteder

Mange av våre produkter er tilgjengelig i dagligvarekjedene. Utvalget vil variere fra butikk til butikk. Dette skyldes at noen produkter er i såkalt «pliktig sortiment» som betyr at butikken skal ha dette i frysedisken.

Det er da automatisk bestilling av varen når det begynner å bli lite igjen. Andre produkter er i «frivillig sortiment» som betyr at det er opp til hver enkelt butikk om de ønsker å ta inn produktene. Disse produktene må butikken selv sørge for å bestille når de går tom. Dette kan dessverre føre til at det av og til er tomt for våre varer i frysedisken.

Grovbrød, Chiabrød, Pølsebrød og Tjukklefse er i ”pliktig sortiment” hos COOP Mega, COOP Extra og COOP Obs. Coop Obs har i tillegg Skolebrød i sitt «pliktige sortiment». Resten av våre varer er på «frivillig sortiment» hos disse butikkene. Alle andre butikker har våre varer på frivillig sortement. Se oversikt over butikker nederst på siden.

Vi merker stor pågang på vår kundeservice med spørsmål om hvor forbrukeren kan få kjøpt produktene våre. Til tross for dette har Klæbu Håndbakeri opparbeidet seg en markedsandel på 12% og er det største norske bakeriet innen fryste glutenfrie brødprodukter.

Coop sine butikker får våre varer levert fra sitt eget sentrallager.

Rema og Norgesgruppen sine butikker, Meny, Spar og Joker, får våre varer levert av Spesialgrossisten. De har avdelinger over hele Norge og bestillinger sendes til den lokale grossisten. Oversikt over disse finnes på Spesialgrossisten sine hjemmesider www.godtlokalt.no/kontakt/

Kjøpmenn eller grossister som savner våre produkter eller ønsker mer info kan kontakte vår kundeservice på tlf. 4549 7777

Våre varer får du kjøpt hos

Pliktig

Coop Extra

Coop Mega

Coop Obs

Frivillig

Bunnpris

Eurospar

Joker

Matkroken

Meny

Rema 1000

Spar

Coop Marked

Coop Prix

Ta en titt på

våre herlige bakverk

FABRIKKUTSALG

Direkte utsalg fra vårt bakeri,
hver torsdag kl 14-17

Les mer om utsalget her

FØLG OSS