Hvor kan jeg kjøpe produktene?

De fleste dagligvarekjedene har mulighet til å bestille varer fra oss. Hvis du ikke finner våre varer i din butikk kan vi formidle dette til din kjede/butikk gjennom skjema lengre ned på siden.

Alle produktene er normalt å få kjøpt i vårt utsalg i Klæbu, bortsett fra sesongvarer som vil bli annonsert på Facebook når de er tilgjengelig.

Butikkene som vises på kartet har tatt inn varer fra oss i år:
Dersom du ønsker tilbakemelding fra oss på status for din butikk, krysser du av dette i skjemaet. Tusen takk for hjelpen.
Finn butikk
Butikk
For å kunne yte deg best mulig service, trenger vi å lagre noen grunnleggende data om deg. Dette vil være data som navn, e-postadresse, informasjon om firmaet du jobber i, din rolle og ditt telefonnummer. Vi vil aldri dele disse dataene med andre uten at du gir oss ditt samtykke til det, og vil sørge for at dataene til enhver tid er lagret på en sikker måte. Du kan trekke tilbake ditt samtykke til å lagre disse dataene ved å kontakte vårt kundesenter.


Våre produkter er i det såkalte «frivillige sortimentet» hos dagligvarekjedene. Det betyr at det er opp til hver butikk om de ønsker å ta inn produktene våre.

Du som forbruker kan hjelpe til med å få produktene ut til de butikkene som dere handler i til daglig ved å sende inn dette skjemaet.